Referenties

B. Haveman

"De 2 delige schuifpui is inderdaad op de 5e dag na de bestelling geleverd. Kozijn zit goed in de grondverf en is mooi afgewerkt. Ook het loopwerk van het schuifdeel rolt uitstekend. Het glas werd los bijgeleverd inclusief al het latwerk en materialen.  Het kozijn is zonder glas gemakkelijker hanteerbaar en bij het stellen is dat een voordeel. Je moet dan later het glas zelf monteren, hetgeen betekent dat je een hulpje nodig hebt. Voor dit kozijn had ik gevraagd het hout te verdikken om zo meer body te krijgen wat in onze ogen beter zal passen bij onze woonboerderij. Dat was geen probleem en het ziet er zeer degelijk uit. "

C. van der Keemel

"Om de tuin meer bij de woonkamer te betrekken hebben wij besloten een schuifpui in de serre van onze jaren 1900 woning te plaatsen. Na enig onderzoek op internet kwamen wij bij Maatwerkkozijn.nl terecht. Met name het promo filmpje over de fabricage  heeft mij over de drempel getrokken. Omdat wij de schuifpui  in twee kleuren wilden hebben ( binnenzijde gelakt en buitenzijde gebeitst) hebben wij gevraagd het geheel ongeschilderd te leveren, dit was geen probleem en het hout zou speciaal worden geselecteerd.  Het geheel  is keurig op tijd geleverd en van bijzonder goede kwaliteit en voldoet volledig aan de beloftes op de web site.  Een compliment verdient zeker de heer die de pui kwam bezorgen, hij was erg vriendelijk en hulpvaardig. Indien ik wederom een kozijn nodig heb zal ik niet aarzelen het  bij Maatwerkkozijn te bestellen. "

J. van Dijk

"Na een bezoek aan de Bouwbeurs de gok gewaagd om een schuifpui te bestellen via internet. De extra korting op de beurs trok ons over de streep. De geleverde schuifpui zag er netjes uit en zat strak in de grondlak. Glaslatten werden los bijgeleverd, glas heb ik besteld bij de lokale glashandel. De schuifpui is met tweeën goed te tillen en te plaatsen. De schuifpui is inmiddels enkele weken geleden geplaatst en functioneert prima! Ik ben zeer tevreden."

R. Groeneveld

"Omdat ik zelf de aanbouw van mijn vrouw haar nieuwe salon M Day Spa wilde afbouwen zocht ik naar een standaard witte schuifpui. Wonderlijk ontdekte ik op een avond de site van Maatwerkkozijn.nl, even naar buiten alles opmeten, invoeren, zaken uitkiezen terwijl je de order in het scherm ziet optellen, IDEAL en binnen 5 dagen staat alles geheel compleet met glas op je oprit. Die dag hebben we de schuifpui gelijk kunnen plaatsen.  Het is een prachtige tijd, schuifpuien online bestellen en betalen met je Random Reader. Maatwerkkozijn.nl staat bij mij voor soepel, snel, goede prijs/kwaliteit en goede service. Komende zomer maken we zelf een kantoor op de garage en ga ik vast weer gebruik maken van Maatwerkkozijn.nl "

R. Hombergh

"Na een inbraak in onze woning zaten wij behoorlijk in de stress want de schuifpui lag eruit en we zouden de week erna op vakantie gaan. Gelukkig vond ik op internet een bedrijf dat binnen 5 dagen een nieuwe pui kon realiseren. Na gebeld te hebben heeft het bedrijf Maatwerkkozijn alles in het werk gezet om dit in orde te maken. Er zijn over en weer telefoontjes gepleegd op een zeer correcte en medelevende manier om ons te helpen, dit gaf ons vertrouwen. Samen met de heer Kloosterman heb ik de pui besteld via de website met alle maten erbij en deze meneer zei dat het nu verder in orde komt, u begrijpt het al, het is een bedrijf dat zich aan afspraken houdt en de pui werd keurig op het juiste moment geplaatst, dus alle lof voor dit bedrijf en ook zeker voor het vakwerk van de pui. De heer Kloosterman had ook voor ons een aannemer geregeld en deze aannemer ook zeer correct en ook de afspraken goed nagekomen met een hele goede plaatsing en afwerking. Wij zullen zeker een goede reclame maken voor Maatwerkkozijn, een bedrijf met een hart voor de klant. Daarom ook onze dank voor de prettige samenwerking en correcte afhandeling. "

R. Ilbrink

"Voor de verbouwing van onze nieuwe woning waren we op zoek naar een pui waarmee we veel extra licht in de keuken konden krijgen. Een schuifpui was hiervoor optimaal, om met zo veel mogelijk glas, veel licht in huis te krijgen. De prijs in combinatie met de kwaliteit en korte levertijd van maatwerkkozijn.nl was perfect. 
Een grote aankoop doen via internet voelde echter toch wat griezelig, maar gelukkig mochten we betalen aan de chauffeur. Deze bracht de pui precies op de ochtend als afgesproken, waardoor we hem direct 's middags konden plaatsen.  Nu het eerste deel van de verbouwing gereed is en we zijn verhuisd, genieten we elke dag volop van de mooie pui. We kunnen daarom maatwerkkozijn.nl aan iedereen aanbevelen! "

René Renckens

"Via internet een kozijn bestellen had ik nog niet eerder gedaan, maar het pakte prima uit. De bestelde schuifpui voldeed aan mijn verwachtingen en ook over de aflevering ben ik zeer te spreken. Een dag voor de levering een bevestiging en een kwartier van te voren op de leveringsdag zelf is zeer prettig. Kortom, helemaal tevreden. Maatwerkkozijn.nl maakte al zijn afspraken waar.   Met vriendelijke groet, René Renckens "

Wouter van D.

"Ik ben erg tevreden over product en levering van mijn schuifpui. De schuifpui is van eerste klas kwaliteit. Binnen 5 werkdagen werd er geleverd, zoals beloofd. Aflevering verliep keurig en op afgesproken tijdstip, met vooraf een telefoontje. Chauffeur was zeer behulpzaam en heeft me geholpen om het gevaarte naar binnen te sjouwen.
Top geregeld! "
 
De melding komt hier [Ok], [Annuleren]