De kwaliteit van Maatwerkkozijn.nl

 

Maatwerkkozijn.nl staat voor kwaliteit. Kwaliteit van onze medewerkers én kwaliteit van gebruikte grondstoffen en producten. Onze medewerkers staan bekend om hun zorgvuldigheid, technisch inzicht en kwaliteitsgerichtheid. Dat maakt dat er met zorg omgegaan wordt met uw kozijn zodat u keer op keer kunt rekenen op een correcte en punctuele levering. Afspraak is afspraak!

Maatwerkkozijn.nl maakt alleen gebruik van de beste grondstoffen en producten. Zoals: Dark Red Meranti, Sipo Mahonie, KFV, AXA, MACO en Wijzonol.

 

Onze kozijnen en draaiende delen worden vervaardigd in een modern productieproces, waarmee wij de inkrozingen op de millimeter nauwkeurig afstemmen op het hang- en sluitwerk. Door onze moderne manier van produceren kunnen wij een uiterst flexibel kozijn zeer snel leveren. Ten slotte zijn we aangesloten bij de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten en is onze timmerfabriek Komo gecertificeerd.

 

Voor wie is Maatwerkkozijn.nl?

 

De oprichters van Maatwerkkozijn.nl zagen dat veel kleine aannemers en ZZP’ers het belangrijk vinden om eenvoudig en tegen lage kosten hoge kwaliteit materialen en kozijnen te kunnen bestellen bij een betrouwbare leverancier. Meer dan 95% van onze klanten komen uit deze doelgroep en ervaren dagelijks de voordelen van Maatwerkkozijn.nl. Maar ook particulieren bestellen onze producten.
 


Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.

    
   

Maatwerkkozijn.nl
KvK Leeuwarden: 
60708689

T 088 - 1230500


info@maatwerkkozijn.nl

 
De melding komt hier [Ok], [Annuleren]