Keurmerken

Over KOMO

U zoekt een kwaliteitsproduct en zekerheid, daarom werken wij uitsluitend volgens KOMO richtlijnen. KOMO is een toonaangevend keurmerk in de bouwsector en staat voor onbetwiste kwaliteit. De onafhankelijke stichting KOMO waarborgt de onafhankelijkheid en toegevoegde waarde van het collectieve KOMO-keurmerk. KOMO is daar mee hét keurmerk voor de gehele professionele bouwketen
Het door ons geleverde eindproduct is een exclusief en duurzaam product dat geheel volgens KOMO richtlijnen wordt geproduceerd.  Bovendien is de fabriek KOMO gecertificeerd. Al onze producten die opgesloten en afgemonteerd geleverd worden zijn voorzien van een KOMO certificaat.
Ga voor meer informatie naar www.komo.nl


Over politiekeurmerk Veilig Wonen

Wij bieden u de hoogste kwaliteit eindproduct, daarom levert Maatwerkkozijn.nl uitsluitend hang- en sluitwerk producten voorzien van SKG2. Een product van Maatwerkkozijn.nl met hang- en sluitwerk voldoet bovendien altijd aan de laatste PKVW-eisen.
De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraag aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak!
Ga voor meer informatie naar www.politiekeurmerk.nl


Over PEFC

Wij vinden kwaliteit en duurzaamheid van producten, maar ook van leven zeer belangrijk. Daarom levert Maatwerkkozijn.nl ook  producten die voldoen aan het PEFC keurmerk.
Het PEFC, Programme for the Endorsment of Forest Certification, is wereldwijd het grootste keurmerk voor duurzaam hout en papier. Het doel van het keurmerk is duurzaam bosbeheer te bevorderen om zo het aandeel hout en papier uit duurzaam beheerde bossen te vergroten.
Ga voor meer informatie naar www.pefcnederland.nl


Over NBvT

Onze fabriek is aangesloten bij de NBvT, hiermee kiest u voor kwaliteit.
De NBvT is een brancheorganisatie die de kwalitatieve top van Nederlandse timmerfabrikanten vertegenwoordigt. Door te kiezen voor een timmerfabriek die is aangesloten bij de NBvT kiest u voor kwaliteit en zekerheid.
Ga voor meer informatie naar www.nbvt.nl

 
De melding komt hier [Ok], [Annuleren]