Vraag & antwoord

Staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen?

 

Neem dan contact op met ons op via 088-1230500 of stuur een email naar info@maatwerkkozijn.nl.

We reageren binnen 24 uur op uw vraag.


Neem contact op

Wat is de levertijd van jullie producten?

De standaard levertijd is 5 werkdagen. Zelf kunt u aangeven op welke datum u uw bestelling wilt ontvangen.

Welke soorten beglazing leveren jullie?

U heeft keuze uit:

• Enkel glas - Dikte: 6 mm

• HR++ glas - Dikte: 5-15-4 mm (totaal 24 mm)

• HR++ glas veiligheidsglas - Dikte: 33.1-15-33.1 mm (totaal 27 mm). Dit adviseren we altijd bij schuifpuien.

Wat zijn de bezorgkosten?

Uw bestelling bij Maatwerkkozijn.nl wordt in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) altijd GRATIS bezorgd!

Kan ik de leverdatum van mijn bestelling aanpassen?

Ja, u kunt de gewenste leverdatum aangeven tijdens de bestelprocedure (stap 1). Uw bestelling wordt automatisch na 5 werkdagen bezorgd. U kunt de bezorgdatum alleen verlaten, dus naar 6 of meer werkdagen.

Moet ik thuis zijn voor mijn levering?

Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling.

Is het mogelijk mijn product af te halen?

Dit is helaas niet mogelijk. Maatwerkkozijn.nl levert alle producten op het door uw opgegeven adres.

Worden de ramen en deuren opgesloten geleverd?

Alle ramen en deuren worden in onze timmerfabriek opgesloten en voorzien van de juiste sponning en eventuele beslag inkrozingen.

Hoe kan ik zelf een kozijn inmeten en tekenen?

Op de pagina Maatvoering wordt uitgelegd hoe u uw kozijn kunt inmeten, op onze Maatwerk pagina kunt u vervolgens uw kozijn volledig uittekenen.

Wordt de beglazing in het kozijn geplaatst?

Als u de keuze maakt voor beglazing wordt dit geleverd met de benodigde montageproducten, maar niet gemonteerd in het kozijn.

Ik krijg geen bevestigingsmail nadat de bestelling is afgerond?

De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e-mail door. De bevestiging e-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.
 

Zit er garantie op de bestelde producten?

U krijgt op al onze standaardproducten 5 jaar garantie. Op het hang- en sluitwerk zit een garantietermijn van 1 jaar. De garantievoorwaarden kunt u vinden in de algemene voorwaarden.

Wat is de kwaliteit van de producten?

De hoogwaardige kwaliteit van onze kozijnen, deuren en schuifpuien wordt gegarandeerd door de juiste kwaliteit van de houtsoort, maar nog meer door de bewerking van het hout voordat dit tot kozijn wordt verwerkt. Er is in onze fabriek een voortgangscontrole tijdens elke productiefase. Tijdens deze productiefases wordt geavanceerde computertechnologie gecombineerd met ambachtelijke degelijkheid.


Het eindproduct is een exclusief en duurzaam product dat geheel volgens KOMO richtlijnen wordt geproduceerd. Bovendien is de fabriek lid van het NBvT en KOMO gecertificeerd. Al onze producten die opgesloten en afgemonteerd geleverd worden zijn voorzien van een KOMO certificaat.
 

Hoe worden de producten afgeleverd?

De standaard deuren en ramen worden opgesloten afgeleverd met alle benodigde materialen, u hebt de keuze de producten in grondverf en afgelakt te bestellen. Schuifpuien worden opgesloten en afgemonteerd afgeleverd, ook worden deze standaard in de grondverf geleverd. Ook deze kunt u afgelakt bij ons bestellen.

Ik kom niet uit de juiste maatvoering voor mijn kozijn, en nu?

Indien u er niet uitkomt, kunt u contact opnemen via 088-1230500. Graag helpen we u bij het bepalen van de juiste maten.

Zijn montagehandleidingen beschikbaar?

Ja, u vindt ze op de pagina handleidingen

Worden de producten geverfd geleverd?

Schuifpuien worden standaard in grondverf gespoten in onze fabriek, voor de overige producten is dit optioneel. Ook kunt u alle producten afgelakt bij ons bestellen. Tenslotte kunt u ook de benodigde verf bij ons bestellen.

In welke situatie moet ik gelaagd glas toepassen ?

Algemeen kan gesteld worden dat wanneer de onderzijde van het glas zich tussen de 0 en 85 cm vanaf de vloer bevindt of indien er doorvalsrisico bij een niveauverschil van meer dan 100 cm bestaat u veiligheidsglas moet toepassen. Voor het toepassen van veiligheidsglas bestaat een norm, de NEN 3569. Deze norm beschrijft exact waar en welk soort veiligheidsglas toegepast moet worden. Aan de hand van deze norm kunt u gemakkelijk zelf bepalen of in uw woning veiligheidsglas moet worden toegepast.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Maatwerkkozijn.nl kunt u via iDEAL uw betaling verrichten. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Ga voor meer informatie naar www.ideal.nl

Het lukt mij niet om een product te bestellen, wat moet ik doen?

Op deze pagina vind u een instructievideo over het bestellen van een product, mocht u hier niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aan welke zijde moet de gecoate zijde van mijn belgazing?

De gecoate zijde van de beglazing moet aan de binnenkant geplaatst worden.

Ik kom niet uit het tekenprogramma, wat moet ik doen?

Op deze pagina vindt u een uitgebreide instructie hoe u het tekenprogramma moet gebruiken, komt u hier niet uit dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
De melding komt hier [Ok], [Annuleren]